Is jouw haar na de vakantie verandert in een droog bosje stro waar geen land mee te bezeilen is? Zou je het liefst à la minute naar de kapper gaan voor een frisse nieuwe coupe? Laat je haar dan gelijk helemaal up-to-date knippen; Aabe Hair & beauty geeft je een klein overzicht van de opvallendste haartrends herfst/winter 2017 – 2018.

Dat droge bosje stro waar ik het over had, zo benoemde één van mijn zussen haar haar hoe het na de vakantie eruit zag en daarom zat ze vorige week gezellig bij mij in de stoel. Na de vraag wat ze graag wilde zei ze  'Ik weet het niet zo goed, we gaan weer de herfst en winter in' , wel is ze altijd heel benieuwd naar de nieuwste haartrends. Je raadt vast al wat mijn zus en ik uitgebreid besproken hebben…

Nu heeft mijn zus niet the guts om voor een compleet nieuw kapsel te gaan, ik zei dat er best een paar verrassende looks op de catwalk gespot zijn en deel deze ook graag met jullie.

Dit zijn de meest opvallende haartrends herfst/winter 2017-2018:

 Lange Bod (LOB)

De lob (de lange bob) maakt plaats voor de korte bob tot op de kaaklijn of als je het wilt kan het nog iets korter. Een mooi bijkomstigheid van de korte bob is dat je je haar zowel gekruld, stijl en met een scheiding in het midden als opzij kunt dragen. De pony gaan we het komend seizoen steeds vaker terug, dus als jij je bob combineert met een pony ben je helemaal on trend.

Asymmetrisch

Ook met een asymmetrisch kapsel (een bob of een plaatselijk wat langer pixie kapsel) kun je verschillende looks creëren, bijvoorbeeld door je scheiding net anders te laten vallen. Als je de zij- of achterkant van je haar laat opscheren, creëer je nog meer variatiemogelijkheden.

Balayage

Deze herfst zien we veel balayagekapsels en veel kapsels met highlights: meestal geven die een heel natuurlijke touch aan je kapsel. In de herfst is een balayage perfect omdat je zo toch kan spelen met wat donkerdere en lichtere kleuren zonder ineens voor een volledig nieuwe haarkleur te moeten gaan.

Lange kapsels

Een beetje roodachtig? Dan is deze trend helemaal jouw ding. Laat je haar in natuurlijke roodtinten verven. Dit kan in donkere en lichte tinten zoals met een balayage. Maar het moet niet te fel zijn, want dan oogt het niet meer natuurlijk. Als deze kleur bij jou past, haalt het je gezicht helemaal op.

Sandy blonde

Zandkleurig blond wordt helemaal hot in het najaar van 2017. Denk aan kleuren die zo dicht mogelijk bij de peper en zouttint aanliggen. Veel vrouwen zijn in Nederland gezegend met een donkerblonde kleur en hoera als jij dat bent, want die kleur wordt helemaal hip en hot. 

Kom in contact

  • AaBe Hair & Him
  •  Prins Bernhardstraat 10 
           5056 HK Berkel Enschot
           Noord-Brabant

Afspraak in de kapsalon

Vr.     09:00 - 21:00 (Duvelhok)
Zo.    11.00 - 16.00 (Duvelhok)

Bel of stuur een app naar: