Wat kunnen we je als haarstyliste melden over de trends in haar en kapsels voor de lente en zomer van 2018?

Dat lang haar nog steeds in is zal je ongetwijfeld niet verbazen. Je ziet een veelvoud van natuurlijke kapsels en natuurlijke kleuren. Bij veel kapsels zijn één of twee oren zichtbaar. Het haar wordt uit het gezicht gehaald, en achter het hoofd of achter de oren vastgezet.  Veel steil haar of haar met een slag en recht afgeknipt of gevlochten blijf je in 2018 nog wel zien. 

Voor iedereen die nog leuke inspiratie nodige heeft hebben we een klein overzicht gemaakt van wat we in 2018 allemaal kunnen gaan verwachten.

 

Twee plukjes of vlechtjes

Als variant op het natuurlijk golvende losse haar kunnen twee voorste plukken los of gevlochten langs het gezicht vastgezet worden. Eigenlijk wel goed te vergelijken mer een beetje de hippie of boho look.

Een middenscheiding met weinig volume bovenin

Wat je veel ziet is een duidelijke scheiding gecombineerd met weinig volume aan de bovenkant. Als je een krultang inzet, begin dat nu wat lager.

Rechte bob

Naast alle lange, golvende, natuurlijke lokken, mag het in 2018 best wat gewaagder. Een bob zullen we veel terug gaan zien, maar ook dan lekker nonchalant. Recht afgeknipt en een scheiding in het midden.

Strak

Heb jij geen golvende lokken en is bovenstaande look niet geschikt voor jouw haartype? In 2018 kan het allemaal. Stijl, strak en achter de oren zullen we veel gaan zien.
 
 

 
Met welk kapsel jij je wel lopen?  Laat je het ons weten op onze FB pagina

Kom in contact

  • AaBe Hair & Him
  •  Prins Bernhardstraat 10 
           5056 HK Berkel Enschot
           Noord-Brabant

Afspraak in de kapsalon

Vr.     09:00 - 21:00 (Duvelhok)
Zo.    11.00 - 16.00 (Duvelhok)

Bel of stuur een app naar: