Kapperskorting

We zijn ze weer aan het verspreiden, supervoordelen op verschillende behandelingen. Van 19 maart t/m 31 mei korting op verschillende diensten en producten. De kortingen zijn enkel geldig bij inlevering van een coupon.

Met de code HAPPYTILBURG ontvangt 10% korting op het gehele assortiment via onze webshop www.aabe-salon.nl. Deze code is ook geldig op lopende kortingen.

Met pasen hebben we weer een leuke paasactie voor jullie in petto.
Op 12 maart zullen we een nieuwe actie zetten op onze Facebookpagina van AaBe Hair & Beauty.
De bedoeling is om de paashaas precies in beeld te krijgen door middel van een PrtintScreen. Degene die de paashaas het best in beeld heeft wint de actie.

December is toch de maand van geven, daarom geef jij een kappers cadeaubon toch!

Wij van AaBe Hair & Beauty hebben daarom iets leuks geregeld voor onze klanten.
Daarom geven wij tussen 15 en 31 december van dit jaar alle bezoekers aan onze salon een gratis cadeaubon mee. U kunt deze bon zelf gebruiken of toch zoals we in december allemaal doen, weggeven aan iemand die dicht bij je staat.

Movember

De gehele maand Movember staan de mannen in de aandacht!
Binnenkort is het weer november. De maand november staat in het teken om aandacht te vragen voor prostaat-, teelbalkanker en de gezondheid van de man meer in het algemeen.
Dit is dan ook een een perfect moment voor de man om zich bij AaBe Hair & Beauty heerlijk op een ontspannen manier te laten verzorgen. Zo hebben we de onderstaande kortingen in de maand Movember.

Van 14 augustus t/m 1 december 2017 Andrelon kappersActie t.w.v. 50%.

Van 14 augustus t/m 1 december 2017 ontvang je bij aankoop van 2 Andrélon actieproducten bij de Etos een kappersbon aan de kassa. Met deze kappersbon ontvang je 50% #kapperskorting bij meer dan 100 kappers in heel Nederland. In Tilburg is deze enkel in te leveren bij AaBe Hair & beauty.

Zondag 14-05-2017 is het Moederdag!

heb je nog geen idee wat je kan geven, heeft je moeder alles of heb je een beperkt budget? Een cadeaubon van de kapper is altijd goed en voor elk budget! En omdat het Moederdag is heeft AaBe Hair & Beauty verschillenden speciale Moederdag kapper treatment kortingen.

Zo heeft Aabe Hair & beauty  (vlakbij de AaBe fabriek Tilburg) voor iedere moeder wat wils, van zwangere moeder tot de doorgewinterde moeder.

Geen tijd tijdens Moederdag zelf?
Dat geeft helemaal niets want bij AaBe Hair & Beauty zijn onze deals de hele week geldig. In de week van 8 t/m 14 mei  kan je moeder (ook met jou) bij ons terecht.

Valentijnsweek:


Laat jezelf samen met je partner heerlijk verwennen tijdens de valentijnsweek door het team van AaBe Hair & Beauty aan de Fatimastraat 91 in Tilburg. Tijdens de valentijnsweek ontvang je op de behandeling van je partner 50% korting! Dan weet je dat je geknipt ben voor het gezellige avondje uit samen.

Geen tijd tijdens valentijnsdag?
Dat geeft helemaal niets want bij AaBe Hair & Beauty zijn onze deals een week geldig. In de week van 13 t/m 18 februari hebben we de gehele week namelijk valentijnsactie.

Weekdeals: Friends & Family
ma. 16 t/m za. 21 januari.


Bij Aabe Hair & Beauty houden we gedurende het jaar verschillende thema acties. Alle acties houden we een volledige week aan. Zo beginnen we met het eerste thema ”Friends & Family”, dat om de opening van de salon in Tilburg te vieren. ben jij op Facebook 1ste of 2de graads bevriend met onze AaBe Facebook pagina? Zo ja, like ons bericht op facebook en type “AFSPRAAK MAKEN!” en verzilver 20% korting op een uitgebreide knipbehandeling naar keuze. Samen plannen we je dan tussen ma. 16 en za. 21 januari in. Tot dan!!

Kom in contact

  • AaBe Hair & Him
  •  Prins Bernhardstraat 10 
           5056 HK Berkel Enschot
           Noord-Brabant

Afspraak in de kapsalon

Vr.     09:00 - 21:00 (Duvelhok)
Zo.    11.00 - 16.00 (Duvelhok)

Bel of stuur een app naar: